concert leo (50 van 98)

Onderdeel van de Leo Harmonie is de slagwerkgroep. Net als alle andere orkesten van de Leo, is het voornaamste doel van de slagwerkgroep lekker samen muziek maken. Tijdens de repetities wordt altijd gelachen, maar we nemen het muziek maken erg serieus. De dirigent “instructeur” genoemd, leert de leden alle kanten van de hedendaagse slagwerkmuziek! Op dit moment bestaat de slagwerkgroep uit een aantal jeugdleden. Het streven is om de groep uit te breiden en de muziek toegankelijker te maken voor buitenstaanders door bijvoorbeeld het inzetten van een breder instrumentarium. Uiteraard probeert de slagwerkgroep ook haar niveau steeds te verhogen. De slagwerkgroep treedt op bij concerten van de Leo Harmonie.

Blekerstraat 77a,

7513 DS Enschede