BlokfluitlessenWil jij graag blokfluit leren spelen? Dat kan bij de Leo Harmonie. Door de blokfluitlessen leer je spelenderwijs noten en ritmes te lezen, naar elkaar te luisteren en je leert om te gaan met een blaasinstrument. Bovendien biedt een blokfluit een goede basis om later eventueel over te kunnen stappen op een ander harmonie-instrument naar keuze.

Kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) kunnen zich bij ons aanmelden. Elke dinsdagavond krijg je tussen 17.10 en 17.55 uur les in het Leo gebouw aan de Geessinkweg. Wij werken uit een boek ( “Ik en mijn blokfluit”) met een cd als begeleiding. De blokfluit en het boekje krijg je te leen van onze harmonie.

Je zult merken dat je al snel een liedje kan meespelen. Het is niet alleen oefenen voor de muziekles, maar je doet met je groep ook mee aan concerten. Bijvoorbeeld het voorjaarsconcert of het tuinconcert.

Als blokfluit leerling ben je automatisch lid van de vereniging en mag je meedoen aan diverse activiteiten zoals eiergooien en klootschieten.

Lijkt jou dit leuk of wil je meer informatie? Dat kan bij Margreet van Grootel tel: 0646593034 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brigitte de Leeuw