Groepsfotos orkesten 5

Het B-/C –orkest is voor leden die nog geen of weinig ervaring hebben met spelen in een groep. Zij leren samen te werken en te spelen om tot een mooie presentatie te komen.   Hierbij staat het speelplezier voorop.  De muziekstukken  op de lessenaar  zijn licht van aard en zoveel mogelijk aangepast aan het niveau van de leden.   Buiten de wekelijkse repetities horen optredens en deelname aan festivals ook tot  de activiteiten van het orkest. Ook spelen er ervaren musici mee ter ondersteuning van het geheel.

Het orkest staat onder leiding van Luuk Meinders die daardoor goed op de hoogte blijft van de ontwikkeling van de spelers. Hij kan dan ook goed bepalen of leden ver genoeg gevorderd zijn om in het A-orkest te spelen.

Het B-/C-orkest repeteert elke donderdag van 19:00 tot 20:00.