Groepsfotos orkesten 1

Het A-orkest is het grote orkest van de vereniging en bestaat uit 36 leden. In dit orkest zitten de meer gevorderde muzikanten. Dit orkest geeft minimaal 3 concerten per seizoen, waaronder het traditionele voorjaarsconcert en het kerstconcert. In het jubileumjaar 2013 werd een concert gegeven samen met André Kerver, Hans Rikhof, Edwin Steggink, André van Huizen, Herman Waanders en Ton Zwerink. Hier werd op een fantastische wijze het Second Concerto for Clarinet van von Weber ten gehore gebracht. De muziekkeuze bestaat niet alleen uit klassieke stukken, maar ook Old and Wise van Alan Parsons en Doina worden uitgevoerd. Het A-orkest staat onder leiding van Luuk Meinders en repeteert elke donderdagavond van 20.15- 21.15 en van 21.30-22.00 uur.