Tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie afgelopen zondag 27 maart, refereerde voorzitter A. ten Thije aan het afgelopen jaar. Het ledental is stabiel gebleven. Het jaar 2010 kende succesvolle optredens in binnen- en buitenland o.a.: optredens in Bentheim en Alstaette alsmede medewerking aan een internationaal Hockey toernooi, het uitvoeren van concerten en muzikale bijdragen aan activiteiten van Katholiek Enschede werden in dit verband genoemd.

Hoogtepunt was dat opnieuw voor een periode van 25 jaar het predicaat Koninklijk werd toegekend aan de vereniging.De samenstelling van het bestuur zal voor 2011 wijzigen. Mw. Ten Thije en dhr. Bosman, allebei aftredend, stelden zich niet herkiesbaar. Mw. Schaap en mw. Snijders werden met grote meerderheid van stemmen herkozen. Ook Dhr. Knol werd als nieuw bestuurslid gekozen.Het jaar 2011 zal in het teken staan van bevordering instroom leerlingen, het in samenwerking met de FEM organiseren van workshops en muzikale activiteiten in relatie met de sportboulevard.