In 2013 bestaat de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie 120 jaar. De geschiedenis van onze vereniging kunt u hier vinden.

Om dit gedenkwaardige feit luister bij te zetten, verzorgt de Leo o.a. een jubileumconcert op 2 november 2013 in het Kottenpark college, Lyceumlaan 30 te Enschede.

Het belooft een bijzondere avond te worden met medewerking van vele oud-leden die inmiddels professional zijn geworden, waaronder:

Herman Waanders (dwarsfluitist)
Hans Rikhof (klarinettist/ saxofonist)
André van Huizen (bassist)
Edwin Steggink (hoornist)
Ton Zwerink (trombonist)
André Kerver (klarinettist)

Er zal o.a. een klarinetconcert op het programma komen te staan.

Naast de bijdrage door deze professionele oud-leden is er ook gelegenheid voor andere oud-leden om op deze avond enkele werken met het A-orkest mee te spelen. Hebt u hiervoor belangstelling, dan zouden wij dat erg leuk vinden! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt uw naam, adres en telefoonnummer. Geef eveneens aan op welk instrument u wilt meedoen en of u nog over een instrument beschikt. Mocht dit laatste niet het geval zijn, dan proberen wij een leeninstrument voor u te regelen.

Met vriendelijke groet,

- Namens de Jubileumcommissie -