KLUS is een samenwerkingsverband tussen de volgende drie verenigingen: KL= Koninklijke (Enschedese) Leo Harmonie, U = Muziekvereniging Unisson Boekelo en S = Muziekcorps der voormalige Schutterij. Dit samengestelde orkest verzorgt op zaterdagavond 8 april a.s. een zeer gevarieerd voorjaarconcert. Naast het optreden van het orkest verzorgt ook de percussie- slagwerkgroep een spetterend optreden met o.a. de werken Holiday for drums en Dangel Line.

Proef het voorjaar met herkenbare nummers en een gevarieerd repertoire zoals:

Can’t take my eys off you van Grewe-Gudio, een liefdesliedje vertolkt door de popband boys town gang of laat u meevoeren door de mooie Afrikaanse klanken van El Bimbo van Naohiro Iwai, de Mars Arnhem herinnert aan de geallieerde opmars in 1944. Folkert Buis, dirigent van Unisson Boekelo componeerde: The Hero with a thousand face, muziek die ons samen met de held meevoert door de wereld. Happy Togehther en The Saint and the City staan ook op het programma. Zo maar enkele werken. Maar er staat meer geprogrammeerd! Laat u verassen.

De zaal opent om 19:30 uur, het concert begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld.

Datum: zaterdag 8 april 2016

Locatie: Bonhoeffer college Geessinkweg 100 7544 ND Enschede