Muzikaal onthaal Diepenheim

2015-06-14 11:00 - 18:00
Landgoed Warmelo - Warmelo
7478 Diepenheim, Nederland

Muzikaal Onthaal Diepenheim is een  tweedaags muziekfestival. Honderden amateur- en beroepsmusici verzorgen tal van optredens op diverse plaatsen rondom het Kasteel Warmelo bij Diepenheim. Muzikaal onthaal is een initiatief van stichting steunjeclub.nl, Landgoed Warmelo, de Harmonie Diepenheim en deelnemende muziekverenigingen, waaronder de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie.

De Leo zal, i.s.m. MV Unisson Boekelo en Muziekcorps der vm Schutterij Enschede, op zondag 14 juni een concert geven tijdens dit evenement.

Muziekverenigingen staan altijd klaar voor de gemeenschap - zijn niet weg te denken uit dorpskernen en steden. Tientallen optredens per jaar - tal van optochten in eigen kern maar ook elders, serenades, het opluisteren van bijzondere gebeurtenissen, het verzorgen van concerten, de opleiding van muzikaal talent - vrijwel nooit wordt vergeefs een beroep gedaan op de plaatselijke muziekvereniging.
Het beoefenen van muziek op amateurbasis brengt veel kosten met zich mee. Via contributieheffin, subsidies en tal van activiteiten voorzien muziekverenigingen en gezelschappen in de benodigde financiële middelen ten behoeve van uniformen, instrumenten, dirigenten/instructeurs en de huur van accommodaties.

En daarom Muzikaal Onthaal! Want 80% van de opbrengst uit kaartverkoop door de muziekverenigingen gaat direct naar de verenigingskas, voor de aanschaf van instrumenten of uniformen of voor de opleiding van jeugdig muzikaal talent. Koop massaal entreebewijzen en steun daarmee de amateur muziekverenigingen.

Van elke door de leden van de muziekverenigingen verkochte kaart komt 80% ten goede aan de verenigingskas, 20% wordt afgedragen aan de organisatie.

Een entreebewijs voor volwassenen kost €7,50 waarvan €6,00 in de verenigingskas van de muziekvereniging vloeit. Van de jeugdkaarten á €3,00 komt €2,40 ten goede aan de muziekverenigingen.

De entreebewijzen voor Muzikaal Onthaal Diepenheim worden verkocht door de leden van de deelnemende muziekverenigingen, koop ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom tijdens een repetitieavond van het A-orkest langs, we repeteren elke donderdag van 20:15 tot 22:15 op het clubgebouw van de Leo aan de Geessinkweg 248 in Enschede.

Alle datums

• 2015-06-14 11:00 - 18:00